McLareni boss kuulutas tulevikku: meie noor belglane on järgmine Alonso või Button

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stoffel Vandoorne.
Stoffel Vandoorne. Foto: SCANPIX

McLareni F1 meeskonna varusõitja Stoffel Vandoorne, kes sõitis nädalavahetusel Bahreinis punktikohale, teenis tiimi bossilt Eric Boullierilt rohkelt kiidusõnu.

Vandoorne asendas McLareni põhisõitjat Fernando Alonsot, keda Rahvusvaheline Autospordiliit (FIA) ei lubanud starti, kuna hispaanlane tegi avarii hooaja avaetapil Austraalias. Vandoorne näitas end Bahreinis heast küljest ja sõitis välja kümnenda koha, mille järel jagas Boullier belglasele ka kiidusõnu.

«Tal oli imeline nädalavahetusel. Olin üllatunud, et ta ei teinud vähimatki eksimust, oli kogu aeg väga rahulik ja tal polnud seadetega mingeid probleeme,» rääkis Boullier Hispaania väljaandele El Mundo Deportivo. «Praegu on tekkimas selline uus generatsioon sõitjaid, kellel on rohkelt tugevust ning kes hakkavad asendama paljusid praeguseid sõitjad. Tahame, et Stoffel oleks üks neist. Temast saab kindlasti järgmine Alonso või (Jenson) Button,» kuulutas McLareni boss.

Samas jättis Boullier Hispaania ajalehele selgitamata, kas meeskond plaanib Vandoorne'i palgata järgmisel hooajal oma põhisõitjaks. Igal juhul praeguse seisuga lõppeb selle aastaga Buttoni leping ja kui Alonsolt uuriti omakorda Bahreinis, kas ta plaanib motivatsioonipuuduse tõttu lõpetada, oli hispaanlase reaktsioon sellele äärmiselt pahane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles