Inglismaa ründegeenius puhkab löögitrenni ajal jalgu (1)

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamie Vardy murdis end eelmisel aastal ka Inglismaa koondisesse
Jamie Vardy murdis end eelmisel aastal ka Inglismaa koondisesse Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondise ja Leicester City ründetäht Jamie Vardy tunnistas, et viimasel ajal pole ta treeningutel väravate löömist eriti harjutanud.

Inglismaa kõrgliigas tänavu 21 väravat löönud 29-aastane Vardy säras viimati kahe tabamusega Sunderlandi võrku. Pärast mängu tunnistas ta aga Daily Mailile, et viimasel ajal polegi Inglismaa üks paremaid ründajaid väravate löömist eriti harjutada saanud.

Leicesteris harjutatakse löömist tavaliselt nädala alguses ja Vardy taastub sellel ajal alles nädalavahetusel toimunud mängust. «Ma ei saa eriti rünnakute lõpetamist harjutada, kuna löömise drille teeme päris nädala alguses. Treener aga tahab, et mina sellel ajal oma jalgadele puhkust annaks. Kui teised hakkavad löögitrenni tegema, siis palub treener minul siseruumidesse minna. Ma lähen hea meelega, kuna niimoodi säästan väravaid mängude tarbeks,» rääkis ründaja.

Hooajal 2010/2011 mängis Vardy Inglismaa tugevuselt seitsmendas, hooajal 2011/2012 tugevuselt kuuendas ja viiendas liigas. Seejärel liitus ta aga toona esiliigas pallinud Leicesteriga ja aitas nad kahe hooajaga kõrgliigasse, kus tänavu tiitli suunas liigutakse. Jaanuaris 29-aastaseks saanud mees tegi eelmisel aastal debüüdi ka Inglismaa koondise eest. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles