Meistrite liigast välja kukkunud Barcelona peatreener: mina olen süüdi

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Barcelona peatreener Luis Enrique.
FC Barcelona peatreener Luis Enrique. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liigast välja kukkunud tiitlikaitsja Barcelona peatreener Luis Enrique tunnistas, et tiimil on praegu käsil halb periood. Tulemused räägivad enda eest: poolteist nädalat tagasi jäädi Hispaania meistriliigas 1:2 alla suurimale rivaalile Madridi Realile ja eile kaotati Meistrite liiga veerandfinaalis kahe mängu kokkuvõttes 2:3 Madridi Atleticole.

«Oleme augus ja meeskond on kurb. Meil on järsku raske väravaid lüüa ja me pole üldse efektiivsed. Mina olen treener ja vastutan kõige rohkem: mitte 100, aga 99,9 protsenti küll. Peame kõik paremaks saama,» rääkis Luis Enrique BBC vahendusel.

Eile jäi Barca Atleticole võõrsil alla 0:2 ja ei suutnud koduväljakul saadud 2:1 edu hoida. «Mäng oli umbes selline, nagu ennustasin. Vahest oli üllatus see, et Atletico kaitse oli nii sügaval. See polnud meie parim päev,» lisas juhendaja.

Meistrite liiga poolfinaali jõudsid lisaks Atleticole ka Madridi Real, Müncheni Bayern ja Manchester City. Poolfinaalide loosimine toimub homme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles