Kristo Saage lahkub Tarvasest ja liitub Vene endise koduklubiga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Saage (palliga)
Kristo Saage (palliga) Foto: Arvet Mägi /Virumaa Teataja

Sel hooajal Rakvere Tarva korvpalliklubi kapteni kohustusi täitnud Kristo Saage jäi silma KK Kaunase meeskonnale ja nüüd siirdubki Tarva resultatiivseim mängija hooaja teiseks pooleks Leetu.

Saage mängis Tarva särgis sel hooajal 16 mängu ja kogus keskmiselt 18,06 punkti mängus. Selle näitajaga on ta Eesti liiga paremuselt teine punktiviskaja.

Saagele tehti Kaunase Žalgirise farmklubist pakkumine ja mees otsustas veelkord välismaal õnne proovida. Mäletatavasti ei läinud tal viimane kord Hollandis kuigi hästi ja sealt pidi ta ilma lepinguta tagasi tulema. Viimaste hooaegade küpsem mäng on aga taas välismaal kosilasi tekitanud.

Saage siirdub Leetu juba lähipäevil, nii et ilmselt jäi Eesti karikafinaal tema jaoks viimaseks mänguks Tarva särgis sel hooajal. Välistatud ei ole ka muidugi võimalus, et ta enne hooaja lõppu veel tagasi tuleb.

Rakvere Tarva peatreeneril oli Saage üle hea meel. «Selliste asjade üle on ikka hea meel, kui meie poistest keegi välismaale siirdub,» ütles Sõber. «Kui ta ise tubli poiss on, siis ma usun, et leedukatel on temaga ka pikemad plaanid. Balti liiga hooaja tegi ta kõva ja juba see, et ta jala seal ukse vahele sai, on väga hea. Tema asemel kohe uut meest ei ole ja ma väga ei rapsi ringi ka.»

KK Kaunas hoiab Leedu liigas 11. kohta nelja võidu ja kaheksa kaotusega. Tarvas mängis KK Kaunasega Balti liiga Challenge Cup raames kahel korral ja teenis kodus võidu ning kaotas võõrsil. Mäletatavasti oli KK Kaunas ka Siim-Sander Vene koduklubiks enne tema siirdumist EnBW Ludwigsburgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles