Jaht Jose Mourinhole jätkub

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

JALGPALL. Juba legendi seisusesse tõusnud jalgpallitreener Jose Mourinho on olnud mõnda aega töötute treenerite turul, kuid samas on selge, et suvel asub Mourinho järjekordse suurklubi tüüri juurde. Kõige rohkem on seni räägitud Manchester Unitedi huvist, kuid aina enam kerkib esile teisigi tõsiseid kandidaate.

Hispaaniast kostnud spekulatsioonide kohaselt kuulavat Mourinho maad ka seoses Madridi Realiga, et liituda taas klubiga, kelle tüüri juures ta oli aastatel 2010 kuni 2013. Kuna Reali käekäik on viimasel ajal olnud positiivne, tundub üsna tõenäoline, et Zinedine Zidane jätkab ka järgmisel hooajal Madridis.

Nüüd on Mourinho vastu huvi tindnud ga klubi, kelle pakkumist tuleb tõsiselt kaaluda. Seniste teadete põhjal oleks Mourinho esimene eelistus kindlalt Manchester United, kuid praegu pole endiselt päris kindel, kas see töökoht suvel ka vabaneb. Samas on olemas tippklubi, kes on valmis vallandama senise peatreeneri, kui saaks vaid portugallasega kokkuleppele.

Sel nädalal tulid brittide Sky Sports ning Madridi Reali tegemisi ülima täpsusega kajastav Hispaania ajaleht Marca välja teatega, et üleminekuturul raha mitte lugev PSG on teinud Mourinhole ettepaneku asuda nende juhendajaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles