Suur klubivahetus silmapiiril? Ronaldo kohtus juba viiendat korda PSG presidendiga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: AFP / Scanpix

Ajakiri France Football avaldas, et Madridi Reali ründaja Cristiano Ronaldo on juba viis korda kohtunud Pariisi Saint-Germaini presidendi Nasser Al-Khelaifiga. Viimati said mehed kokku eelmisel nädalal.

Ajakirja andmetel lendas Ronaldo oma eralennukiga Pariisi ja seejärel toimetati jalgpallur autoga Costesi hotelli, kus toimus kohtumine Al-Khelaifiga. Kõik toimus päev pärast 3:0 võidumängi Wolsfburgi üle, kus ründaja kolm väravat lõi. Varahommikul lendas Ronaldo tagasi Madridi ja oli kell 11 juba Reali treeningul.

Kokkusaamiste sisu on lihtne: PSG tahab juba sellel suvel Ronaldost enda mängija teha. Lisaks on Pariisi klubi viimasel ajal üha rohkem seostatud Portugali treeneri Jose Mourinhoga, kellel on Ronaldoga väga head suhted. Nii Ronaldo kui Mourinho agent on Jorge Mendes ja aastatel 2010-2013 töötasid mehed koos Madridi Realis.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles