Head uudised Leicesterile: Tottenham tegi viigimängu ja kinkis Leicesterile meistritiitli võtmed

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänase mängu mõlema värava autor Craig Dawson oma teise, vastastele löödud tabamuse üle rõõmustamas.
Tänase mängu mõlema värava autor Craig Dawson oma teise, vastastele löödud tabamuse üle rõõmustamas. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas tegi täna viigimängu Tottenham Hotspur, kes tegi sellega elu veidi lihtsamaks liiga liidrikohal oleva Leicester City jaoks. Meistritiitlit jahtiva Leicesteri kannul olev Hotspur oli tänase mängu eel liidritest kaheksa silma kaugusel ja võidu korral oleks kolm vooru enne lõppu tõustud vaid viie punkti kaugusele. See jäi aga täna sündimata, sest kodus tehti 1:1 viik West Bromwichi Albioniga.

Tottenham asus mängu küll juhtima, kui 33. minutil lõi West Bromwichi poolt omavärava Craig Dawson, kuid täpselt 40 minutit hiljem hüvitas külaliste mängumees oma teo ja skooris omakorda värava Hotspurile. Rohkem väravaid mängus ei löödud ja nii lõpetati 1:1 viigiga, mis omakorda tähendab, et Tottenhamil on nüüd koos 69 punkti. Leicesteril on omakorda saldos 76 silma, seega on kahe meeskonna vahe seitse punkti ning liiga liidritel on tiitlivõidu kindlustamiseks vaja veel vaid ühte võitu, siis on nad konkurentide jaoks juba püüdmatus kauguses.

Sel pühapäeval peab Leicester võõrsilmängu Manchester Unitediga, seejärel ootab kodus ees Everton ning hooaja viimases voorus minnakse võõrsil vastamisi Chelseaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles