Enda NFLi karjääri päästa üritav Margus Hunt tegi drastilisi muudatusi (1)

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: Liis Treimann

Margus Hunt on ameerika jalgpalliliigas NFL praeguseks mänginud kolm hooaega ning mehel on ka tulevaks hooajaks leping Cincinnati Bengalsiga. See on eestlase jaoks aga lepingu viimane aasta ehk uue kontrahti teenimiseks tuleb järgmisel hooajal näidata end heast küljest. Hunt on edu nimel valmis tegema ka muudatusi ning nii tegi ta enda treeningplaanides tõsiseid korrektiive.

Hunt on otsustanud kahe hooaja vahel naasta harjutuste juurde, mis tõid talle edu aastatel, kui ta tegeles veel kergejõustikuga. 2006. aastal kettaheites ja kuulitõukes juunioride maailmameistriks tulnud Hunt otsibki nüüd abi toonastest õnnestumistest, kirjutab ESPN.

«Hakkasin jälgima treeningplaane, mida kasutasin kergejõustiklasena,» rääkis Hunt. Eestlase sõnul teeb ta trennis nüüd võrreldes viimaste aastatega rohkem klassikalist tõstmist.

Kui hooaja lõppedes kaalus Hunt 131 kg, siis praegu on ta enda kehakaalu kergitanud 136 kg peale. Juulis algavaks treeninglaagriks soovib Hunt enda kehakaalu viia tagasi umbes 130 kg juurde.

«Tean, et selline programm sobib mulle. Saime ka meeskonna poolt koostatud plaanid, kuid lisasin sinna juurde asju, mis sobivad mulle. See on aidanud,» lisas eestlane.

Kuigi algav hooaeg on Hundi jaoks ülimalt oluline, siis sellest ei soovinud ta täpsemalt rääkida. «Tean, et olen võimeline mängima. Minu eesmärk on püsida tervena ja loodan treeninglaagris sellest kasu lõigata,» tõdes Hunt.

Hunt on trenni vihtunud koos Prantsusmaa vasaraheitja Jerome Bortoluzziga, kes valmistub suvisteks Rio olümpiamängudeks. Mehed õppisid omal ajal koos SMU ülikoolis.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles