Suurtiimid plaanivad Ecclestone’ile kambakat

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernie Ecclestone ja Maurizio Arrivabene
Bernie Ecclestone ja Maurizio Arrivabene Foto: XPB/XPB Images/Press Association Images

Vormel-1 tipptiimid kavatsevad Bernie Ecclestone’ile kambakat teha ning 85-aastase vanahärra troonilt tõugata.

Väidetavalt on Ferrari, Mercedes ning Red Bull ühendanud jõud, et vahetada välja F1 juhtiv Ecclestone. Kui Mercedese bossilt Toto Wolffilt küsiti Ecclestone’i režiimi elujõulisuse kohta vastas mees, et F1 vajaks muutust. «Mõni võib arvata, et ta on surematu, kuid selge on see, et F1 juhil on suur vastutus spordiala ees ning ta peab tegema seda, mis on tulevikku silmas pidades õige.»

Plaanide järgi hakkaks F1 juhtima kolmemeheline juhatus. Ideed toetab ka Red Bulli nõustaja Helmut Marko. «Loodetavasti kuuluks sinna ka Niki Lauda.» Kuulujuttude kohaselt võiks üks juht kolmest olla ka Wolff ise. «Mul on plaan, kuid sellest on veel vara rääkida. Naudin oma rolli Mercedeses.»

«F1 juhtimises peab midagi muutuma. Juht ei saa olla irratsionaalne ning liiga emotsionaalne. Me elame digitaalses maailmas, kus ei ole mõistlik mõtlematult sõnu pilduda,» vihjas Wolff Ecclestone’ile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles