Inglismaa koondis võib EMi eel ründaja kaotada

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Danny Welbeck
Danny Welbeck Foto: PA Wire / SCANPIX

Arsenali ja Inglismaa koondise ründaja Danny Welbeck sai eilses liigamängus Manchester City vastu vigastada ning esialgse info põhjal võib ta EMi vahele jätta.

Welbeck jättis tänavuse hooaja esimesed kuus kuud põlvevigastuse tõttu vahele ning naasis palliplatsile alles veebruaris. Arsenali peatreener Arsene Wenger kardab, et Inglismaa koondise eest 14 väravat löönud ründaja ei pruugi EMiks vigastusest taastuda.

«Ma olen mures. Proovime olla optimistlikud, kuid arstid ütlesid esialgse info põhjal, et tegemist on põlve ristsidemete vigastusega. Loodan, et nad eksivad,» rääkis Wenger. «Danny on pettunud, sest ta ei ole sellist tüüpi mängija, kes oleks nõus palliplatsilt eemal olema.»

Kui Welbeck peaks EMilt eemale jääma, tuleb Inglismaa koondise juhendajal Roy Hodgsonil leida kolme tõenäolise ründaja Wayne Rooney, Harry Kane’i ja Jamie Vardy kõrvale uus mängija. Tõenäolised kandidaadid sellele positsioonile on Andy Carroll, Daniel Sturridge ning isegi 33-aastane Jermain Defoe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles