Superstaari tragöödia annab MMile uue värvi

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Ovetškin
Aleksandr Ovetškin Foto: Patrick Smith/AFP

Paljud jäähoki MMil osalevad koondised vaatavad põnevusega ookeanitaguse superliiga NHLi hooaja kulminatsiooni, Stanely Cupi mänge. Seal madistavatele mängijatele tragöödiat tähendav konkurentsist langemine võib saada rahvuskoondisele positiivseks süstiks. Seda muidugi juhul, kui pika ja kurnava klubihooaja lõpetanud staarid leiavad endas jõudu ja motivatsiooni kohe lennukisse istuda ja oma maa koondisele appi rutata. MM-koondiste ülesandmislehtedel on sellistele meestele vabad lahtrid olemas.

Ööl vastu kolmapäeva kaotas maailma tugevaima hokiliiga NHL põhiturniiri võitja Washington dramaatiliselt lisaajal Pittsburghile 3:4 ning see tähendas ka allajäämist kogu seerias 2:4. Washingtoni meeskonna kapteni Aleksandr Ovetškini pettumus oli märgata igas tema mängujärgses näoilmes – järjekordne valus hetk 30-aastase mehe karjääris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles