Galerii: Rootsi lustis jäähoki MMil Kasahstani vastu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Venemaal toimuval jäähoki MMil sai kindla võidu Rootsi, kes nahutas 7:4 Kasahstani. Kahe kolmandiku järel juhiti seejuures koguni 6:1.

Rootslased asusid avakolmandikul 3:0 juhtima, kui täpsed olid Mikael Bäcklund, Linus Klasen ja Adam Larsson. Sekund enne sireeni õnnestus Dustin Boydil aga arvulisest ülekaalust kasahhide kaotusseisu vähendada. Teisel kolmandikul oli kaks korda järjest täpne Gustav Nyquist ja seejärel skooris Alexander Wennberg koguni arvulisest vähemusest.

Rootsi võinuks 28 sekundit enne kolmandiku lõppu visata seitsmendagi värava, kuid Linus Omark eksis karistusviskel. Viimasel kolmandikul vähendasid Vladimir Markelov ja Roman Savtšenko vahe kolmeväravaliseks, kuni Nyquist pani oma kolmanda tabamusega kohtumisele 7:3 punkti.

A-grupis on Rootsil nüüd 8 punkti, mis annab neile tšehhide järel teise koha. Kasahstan on saanud ühe lisaajavõidu ning on tabelis eelviimane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles