Beckham Tottenhamis mängima ei hakka

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham.
David Beckham. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Tottenham Hotspuri peatreeneri Harry Redknappi sõnul David Beckham nendega tõenäoliselt laenulepingu alusel ei liitud, küll aga teeb Londoni klubi palluritega koos trenni.

«Ma ei usu, et see juhtub – kindlustusega on suur probleem,» vahendab ERR Sport Redknappi telekanalile Sky Sports antud intervjuud. «David on teretulnud meiega kuuks ajaks koos treenima, mida ma arvan, et ta ka teeb. Aga mis puudutab mängimisse – siis see ei näi nii minevat.»

Redknapp oli varem lootnud, et Los Angeles Galaxy poolkaitsja sõlmib Tottenhamiga paari kuu pikkuse laenulepingu, enne kui naaseb USAsse, kus algab uus hooaeg.

Galaxy on aga selle vastu, sest paaril viimasel hooajal sarnasel moel AC Milanis käinud inglane vigastas eelmisel korral seal Achilleuse kõõlust ning suur osa MLSi hooajast läks kaotsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles