Alik Tseiko kaotas Tallinnas peetud matšil teadvuse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alik Tseiko.
Alik Tseiko. Foto: Margus Ansu / Postimees

Eile õhtul Tallinnas Tondiraba jäähallis peetud võitlusspordiüritusel Number One Fight Show läksid kuni 77 kg kaaluvate meeste MMA-matšis vastamisi ukrainlane Pavel Kuš ja Eesti võitleja Alik Tseiko. Matš lõppes kiirelt Kuši võiduga, kui ta haaras Tseiko kiirelt haardesse ja eestlane pidi näitama alistusmärguannet. Siiski oli Kuši tegutsemine nii kiire, et Tseiko kaotas veidikeseks ajaks ka teadvuse.

«Seekord nii... jäin peale maha viimist tugevalt giljosse kinni. Tänud kõigile, kes kaasa elasid,» kirjutas Tseiko pärast kaotust Facebookis.

27-aastase Kuši arvel on nüüd karjääri jooksul 19 võitu ja 4 kaotust. Tseiko kontol on 9 võitu, 5 kaotust ja 1 viik.

Alik Tseiko (vasakul) ja Pavel Kuš. Foto: 
Alik Tseiko (vasakul) ja Pavel Kuš. Foto: Foto: Mihhail Triboi

Eesti võitlejatest pidid eile kaotuse vastu võtma veel ka Maxim Vorovski ja Edvin Erik Kibus. Vorovski jäi K1 matšis alla ukrainlasele Aleksandr Olenikile ning Kibus kaotas Läti esindajale Zaur Džavadovile.

Poksimatšis sai aga võidu kirja Mirkko Moisar, kes alistas kreeklase Pavlos Paisiosi juba esimese raundiga. Juba täna tuleb Moisar taas ringi, kui ta läheb Rock Cafe’s peetaval võistlusõhtul profipoksi matšis vastamisi teise Eesti võitleja Pavel Semjonoviga.

Number One Fight Show toimus viiendat korda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles