Video: vihased Türgi jalgpallifännid panid oma kodustaadioni põlema

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eskisehirspori fännid.
Eskisehirspori fännid. Foto: SCANPIX

Türgi jalgpalliklubi Eskisehirspori fännid olid oma lemmikute kõrgliigast väljakukkumise pärast nii marus, et panid enda kodustaadionile tule otsa. 

Kolmekordne Türgi meister Eskisehirspor tõusis viimati Türgi kõrgliigasse 2008. aastal ja lõpetas mullu 11. kohal, kuid tänavu kaotati viimases voorus 1:2 Medipol Basaksehiri meeskonnale ja langeti esiliigasse. Eskisehirspori fännid reageerisid lüüasaamisele sellega, et panid esmalt põlema staadioni tribüünid, tungisid seejärel ka murule, lükkasid kummuli mõlemad väravad, vedasid väljaku keskele veel hunniku prahti ja panid sellelegi tule otsa.

Võimalik, et poolehoidjad ei oleks nii äärmuslike võteteni laskunud, kui Eskisehirspor ei koliks uuel hooajal uuele 33 5000 pealtvaatajat mahutavale Atatürki staadionile. Moodne staadion mahutab üle kahe korra rohkem fänne kui klubi senine, nüüdseks pooleldi mahapõletatud kodu. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles