Van Gaali müstiline sõnum ajakirjanikele: see on läbi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Louis van Gaal.
Louis van Gaal. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi tuli küll eile õhtul Inglismaa karikavõitjaks, kuid vahetult pärast mängu avalikustasid BBC ja teisedki usaldusväärsed väljaanded uudise, et peatreeneri Louis van Gaali töökohta see ei päästa ja Unitedi uueks juhendajaks saab Jose Mourinho.

Ajakirjanikud püüdsid van Gaali finaalijärgsel hommikul kinni Unitedi hotelli vestibüülis ja Sky Sportsi reporter küsis hollandlaselt, kas ta oleks nõus kuulujuttude teemal kommentaari andma. «See on läbi,» lausus van Gaal ja lahkus peatumata, jättes ajakirjanikud mõistatama, kas väljaöeldu tähendas, et tema aeg Unitedis saab tõepoolest otsa. Klubi esindajad kinnitasid hiljem BBC-le, et hollandlane olevat pidanud silmas siiski käesolevat hooaega.

Mourinho tabati eile õhtul samuti Londonist, kui ta viibis David Haye ja Arnold Gjergjaj vahelisel poksimatšil. PA Sporti intervjuupalvele vastas heas tujus portugallane siiski eitavalt.

United lõpetas liigas tänavu viiendana ja Meistrite liigasse ei pääsenud. Eile õhtul alistati Wembleyl lisaaja järel 2:1 Crystal Palace, mis märkis van Gaali esimest klubiga võidetud karikat. Kakskümmend korda Inglismaa meistriks tulnud United võitis kolm hooaega tagasi Sir Alex Fergusoni käe all seni viimase meistritiitli, pärast seda on liigahooaeg lõpetatud 7., 4. ja nüüd 5. kohaga. Mourinho on tööta alates detsembrist, kui ta vallandati Chelsea peatreeneri kohalt. Mullu viis portugallane seejuures Chelsea Inglismaa meistriks.

Jose Mourinho nautis eile õhtul Londonis poksimatši. FOTO: Scanpix
Jose Mourinho nautis eile õhtul Londonis poksimatši. FOTO: Scanpix Foto: Steve Paston/PA Wire/Press Association Images
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles