Mercedese boss: me ei tohi enam vigu teha

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toto Wolff.
Toto Wolff. Foto: SCANPIX

Mercedese boss Toto Wolff sõnas, et järgmisena sõidetaval Monaco GP-l peavad meeskonna sõitjad Lewis Hamilton ja Nico Rosberg vigu vältima.

Barcelonas sõidetud etapil katkestasid Mercedesed juba avaringi neljandas kurvis avarii tõttu. Wolffi sõnul selline asi korduda ei tohi. «On selge, et meid rünnatakase rohkem kui ühe nurga alt. Me ei tohi edu käest anda ning peame olema kõik koos tugevad ning tegema tuleval nädalavahetusel tugeva sõidu.»

«Tiim on vastutav, et anda sõitjatele parim võimalik vormel ning piloodid vastutavad omakorda selle eest, et teha kõik endast olenev, et masin tervelt koju tuua. Kui me veame sõitjaid alt, siis me vabandame ning vastupidi.»

Wolff rõhutab, et Hispaanias juhtunu on minevik ning sellele mõtet enam keskenduda. «Barcelonas juhtunu tekitas väga halva tunde, kuid see on test – meid löödi pikali, kuid nüüd peame tagasi jalule saama. Hispaaniast jäävad halvad mälestused, aga see peatükk on nüüd läbi ning keskendume Monacole.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles