Ametlik: Eesti koondislase karjäär jätkub Saksamaa superklubis

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dener Jaanimaa Kieli särgis.
Dener Jaanimaa Kieli särgis. Foto: THW Kieli Facebooki leht

Eesti käsipallikoondise tugitala Dener Jaanimaa karjäär jätkub ametliku kinnituse järgi Saksamaa tippklubis THW Kiel.

Jaanimaa sai Kielilt pakkumise jaanuarikuus ning Eesti koondislane võttis Saksamaa tippklubi pakkumise loomulikult vastu. Kui esialgu oli teada, et leping kehtib tänavuse hooaja lõpuni, siis täna teatas klubi oma kodulehel, et Jaanimaaga pikendati kontrahti ka järgmiseks hooajaks. «Dener on suurepärane mängija, kes on meie meeskonnaga kiirelt kohanenud ning kes on väga mitmekülgne. Olen seetõttu väga rahul, et ta jätkab meie juures mängimist,» rääkis Kieli peatreener Alfred Gislason.

Lepingupikendusega oli rahul ka Jaanimaa ise. «Mul on väga uhke tunne olla selle meeskonna ja klubi liige. Mõned kuud tagasi poleks ma sellest isegi unistanud, aga nüüd olen esimene eestlane, kes mängib Meistrite liiga finaalturniiril. Annan endast kõik, et õigustada seda usaldust, mis mulle on osaks saanud,» rääkis Jaanimaa Kieli kodulehele.

Meistrite liiga finaalturniiri laupäevases poolfinaalis kohtub Kiel ungarlaste Veszpremiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles