Casillas lõpetab karjääri koos Buffoniga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iker Casillas (vasakul) ja Gianluigi Buffon
Iker Casillas (vasakul) ja Gianluigi Buffon Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpallikoondise 35-aastane väravavaht Iker Casillas ütles Itaalia meediale, et kavatseb karjääri lõpetada samal ajal kui Gianluigi Buffon.

Buffon on küll juba 38-aastane, kuid vanameister pikendas just Juventusega lepingut kuni 2018. aastani. See samm Casillasele meeldis: «Kui tema lõpetab, siis teen seda ka mina. Mind teeb rõõmsaks, et Buffon lepingut pikendas, kuna see tähendab, et ka mina saan jätkata.» Cassillase sõnul loodab ta karjääri lõpus korraldada sõprusmatši, kus mõõtu võtavad tema sõbrad ja Buffoni sõbrad.

Buffon tegi debüüdi Itaalia koondise eest 1997. aastal ja on tänaseks kodumaad esindanud 157 korda. Aastal 2006 krooniti ta Saksamaal maailmameistriks.

Casillas debüteeris koondise särgis 2000. aastal ja on tänaseks Hispaania eest väljakul käinud 167 korda. Temagi auhinnakapis on maailmameistritiitel, lisaks on Casillas kahekordne Euroopa meister.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles