Horvaatia peatreener: Modric oli tõeline liider

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ante Cacic.
Ante Cacic. Foto: SCANPIX

Jalgpalli EMil täna 1:0 Türgit võitnud Horvaatia koondise peatreener Ante Čačić kiitis matši ainukese tabamuse löönud Luka Modricit ja teisi oma hoolealuseid.

«Luka väärib seda, et temast räägitakse - see oli tema üks parimaid mänge,» kiitis Čačić.  «Ta mängis väga hästi ja oli meie tõeline liider. Ta lõi maagilise värava ja nagu hiljem selgus, siis see jäi mängu ainukeseks. Me vajame Lukat selles praeguses vormis, sest temaga koos on kogu koondis hoopis teistsugune,» selgitas Horvaatia peatreener.

«Arvasin, et tuleb väga raske kohtumine. Turniiri esimene mäng on alati mõlemale meeskonnale raske - see oli meile tõesti keeruline, aga saime sellega hakkama. Pärast väravalöömist hoidsime sellest seisust kinni. Meil oli küll suurem pallivaldamisprotsent ja meil olid oma võimalused, aga pean selle tulemusega rahul olema, sest on väga tähtis esimene mäng võita,» lisas Čačić.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles