LeBron Jamesi ja Kyrie Irvingu imeline viskekontsert jättis Clevelandi finaalis ellu

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kyrie Irving (püsti) ja LeBron James rõõmustamas.
Kyrie Irving (püsti) ja LeBron James rõõmustamas. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA peeti läinud ööl finaalseeria viies kohtumine. Koduväljakul mänginud tiitlikaitsjal Golden State Warriorsil oli võidu korral võimalik tõusta teist aastat järjest meistriks, kuid Cleveland Cavaliersil olid teised plaanid.

Cleveland võitis võõrsil peetud matši 112:97 ning nüüd juhib Golden State nelja võiduni mängitavat seeriat matšidega 3:2.

Võitjate ridades särasid võidumängus LeBron James ja Kyrie Irving – mõlema mehe arvele jäi lõpuks 41 punkti. Mõlemad näitasid väljakult ka korralikku visketabavust. James tabas 30st viskest 16 ning Irving 24st koguni 17. James võttis lisaks 16 lauapalli ja andis 7 resultatiivset söötu. Clevelandi kolmanda staari Kevin Love’i arvele jäi sel korral vaid 2 silma.

Tiitlikaitsja Golden State’i eest viskasid Klay Thompson 37 ja Stephen Curry 25 punkti. Eelmise hooaja finaalseeria MVP Andre Igoudala lisas 15 silma ja 11 lauapalli. Golden State’i üks liidritest Draymond Green oli selleks matšiks mängukeelu all, kuid seeria kuuendas mängus on ta taas väljakul.

Seeria kuues kohtumine peetakse 16. juunil Clevelandis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles