Ungarlaste sangar: istun esimest korda elus pressikonverentsil

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laszlo Kleinheisler tähistab Adam Szalaile antud väravasöötu
Laszlo Kleinheisler tähistab Adam Szalaile antud väravasöötu Foto: SCANPIX

Jalgpalli Euroopa meistrivõistlustel sai üllatusega hakkama Ungari, kes alustas F-alagrupi avamatšis 2:0 Austria. Mängu parimaks valitud poolkaitsja Laszlo Kleinheisler tunnistas pärast mängu meedia ette astudes, et pole kunagi varem osalenud ühelgi pressikonverentsil.

«See on esimene kord, kui ma siin istun. Tänan kutsumast,» ütles 22-aastane ungarlaste sangar. Ühtegi väravat Kleinheisler küll ei löönud, kuid mees oli kogu mängu vältel väga aktiivne ja tema nimele jäi ka avatabamusele antud sööt. «Me tegime väga meeskondliku mängu. Kogu tiim töötas selle võidu nimel. Olime algusest peale väga keskendunud ja tahtsime kolme punkti.»

Olulist rolli mängisid Ungari võidu juures 40-aastane väravavaht Gabor Kiraly ja 37-aastane poolkaitsja Zoltan Gera. «Õnnitlen neid selle mängu eest. Usun, et nad jäid täna jälle vanemaks. Mul on tõsiselt hea meel, et meil on meeskonnas sellised mehed.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles