Dmitrijev saabus Poola klubi juurest tagasi Eestisse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Dmitrijev (paremal).
Aleksandr Dmitrijev (paremal). Foto: SCANPIX

Eelmisel aastal Norra jalgpalliklubis Hönefoss mänginud Aleksandr Dmitrijev viibis eelmisel nädalal Poola meeskonna Krakowi MKS Cracovia juures testimisel, kuid tuli eile tagasi Eestisse.


«Meeskond läheb homme laagrisse. Ma ei teagi, kas nad tahavad mind või mitte. Lubasid nädala alguses uuesti ühendust võtta,» rääkis Dmit­rijev. «Alguses pidin olema seal kaks päeva, kuid siis palusid nad mul veel jääda. Olin seal kokku viis päeva, kuid praegu ei ole midagi konkreetset öeldud. Pean nüüd paar päeva ootama.»

Kui Dmitrijev ei peaks Poola klubiga kokkuleppele jõudma, pole tal edasist plaani veel paika pandud. «Praegu ei ole ühegi klubiga mingit testimist kokku lepitud, kuid mingeid variante on, et ennast mõne meeskonna juurde näitama minna,» lisas Dmitrijev.

Krakowi klubi paikneb praegu Poola kõrgliigas kaheksa punktiga viimasel ehk 16. kohal.

Nädalavahetusel pidas uue koduklubi eest esimese kohtumise Martin Vunk, kes aitas Küprose esiliigas Nea Salamis Famagustal alistada 3:1 Apep Pitsiliase. Vunk lõi selles kohtumises kauglöögist võitjate teise värava. Vungi tööandja hoiab nüüd tabelis 25 silmaga kolmandat kohta.

Ragnar Klavani koduklubi AZ Alkmaar pidas nädala lõpus treeningkohtumise ukrainlaste Zaporižžja Metalurgiga ning teenis 1:0 võidu. Klavan vahetati selles kohtumises väljakule teiseks poolajaks, kuid 22 minutit hiljem oli ta sunnitud peapöörituse tõttu väljakult lahkuma.

Nädalavahetusel parandasid rasket tabeliseisu Tarmo Kingi ja Sander Puri tööandjad. Middlesbrough alistas Inglismaa esiliigas võõrsil 4:0 Bristol City, Kink mänguaega ei saanud. Middlesbrough paikneb nüüd turniiritabelis 29 silmaga 19. kohal.

Kreekas alistas AE Larisa 2:1 Saloniki Iraklise. Ehkki ollakse endiselt viimasel ehk 16. kohal, suudeti natuke siiski konkurentidele läheneda. Puri eile mänguaega ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles