Kriit: mind väsitab reisimine ja püsti seismine rohkem kui viietunnine trenn mägedes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cofidis.
Cofidis. Foto: Barbara Grossman

Cofidise jalgrattur Kalle Kriit kirjeldab oma blogis eelmisel neljapäeval toimunud meeskonna esitlust Pariisis kohas nimega Casino de Paris.

«Päris uhke teater ja väga vingelt tehtud presentatsioon. Sissejuhatuseks näidati kõigile lühifilmi 2010. aasta Tour de France’ist. Seejärel muidugi erinevad kõned eelmise hooaja saavutustest ja pettumustest ning selle aasta plaanidest. Peame rohkem võite saama (23 võitu aastal 2010), tahame olla Prantsusmaa parim võistkond aasta lõpus ja pääseda järgmisel hooajal Pro Teamside sekka.

Lõpetuseks jagati meid kolme gruppi ja toimus kiire tutvustus publikule. Boss ütles iga mehe kohta paar lauset ja sellele järgnes kiire lõpupilt. Peale seda riiete vahetus ja kõik külalised ning sõitjad suunati suurde saali, kus sai süüa, juua ja niisama suhelda, pilte teha ning autogramme jagada.

Neljapäeva õhtul saabusime väsinuna laagrisse. Mind väsitab selline reisimine ja püsti seismine rohkem ära kui viietunnine treening mägedes kõva tempoga.»

Täispikka blogipostitust saate lugeda SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles