Konkurentidele kandu näidanud Taaramäe: võit ei olnud juhus

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Kristjan Teedema

Eile Sloveenia velotuuri teise etapi võitnud jalgrattur Rein Taaramäe kirjutas pärast triumfi oma Facebooki lehel, et võit oli ootuspärane ja pärast Giro d'Italiat on hea vorm säilinud.

«Võit pole juhus. Giro oli siiski hea ettevalmistus ja vabu päevi pärast Itaaliat oli mul kahe ja poole nädala jooksul ainult üks ja esimene nädal sai 16 tundi ratta seljas oldud ja teine nädal juba 25 tundi. Kolm viietunnist treeningut ja üks kuuetunnine. Pärast Rõuge maratoni sõitsin vihmasajus veel 100 km - see kõik tähendab, et need head asjad ei tule kergelt. Tuleb ikka raskelt vaeva näha!» tõdes mai lõpus elu esimesel Giro d'Italial kohe etapi võitnud Taaramäe.

Vändrast pärit ratturi hinnangul on reaalne ka pühapäeval lõppeva Sloveenia tuuri üldvõit, aga selleks tuleb veel kõvasti pingutada. «Laupäeval on kavas raske eraldistart - 10km siledat pluss 6 km mäkke. Tuur pole võidetud,» kirjutas Taaramäe, kelle edu on austraallase Jack Haigi ees 36 ja kolumbialase Egan Bernali ees 50 sekundit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles