Rootsi jalgpallur saadeti eriti kummalise asja eest platsilt minema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: JUAN MABROMATA/AFP

Rootsi madalamate liigade jalgpallikohtumises Järna ja Pershageni meeskondade vahel sai oma teise kollase kaardi Järna pallur Adam Lindin Ljungkvist - põhjuseks kõhugaasid. 

«Mul kõhus keeras ning mängu viimasel minutil ei suutnud enam kinni hoida. Siis aga tuli kohtunik minu juurde ja näitas kollast kaarti, millele järgnes kohe punane. Ma ise ei mäletanudki, et mul oli juba kollane kaart all,» rääkis Ljungkvist kohalikule ajalehele.

«Olin kohtuniku peale vihane ning ei saanud aru, mis just juhtus. Kõik teised mängijad aga hakkasid valjult naerma. Arvan, et kohtunik mõistis olukorda valesti ning arvas, et lasin selle vastasmängija pihta. Samas häälega kõhugaase lasta pole kuigi mõistlik. Tegemist oli üsna suure kärakaga ning jah, mind saadeti selle eest väljakult minema. Kohtuniku hinnangul oli tegemist ebasportliku käitumisega,» jätkas Ljungkvist. 

Pershagen võitis kohtumise 5:2.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles