Madridi Real ostis EMil särava Hispaania esiründaja

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Horvaatia ja Hispaania kohtumine jalgpalli EMil.
Horvaatia ja Hispaania kohtumine jalgpalli EMil. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi otsustas tagasi osta 23-aastase klubi kasvandiku Alvaro Morata, kes pallis kaks viimast hooaega Torino Juventuses.

2014. aastal Reali ridades Meistrite liiga võitnud Morata müüdi Juventusele klausliga, mis lubas Madridi klubil ründaja soovi korral tagasi osta. Täna teataski Real enda kodulehel, et nad kasutavad enda õigust ja Morata liitub taas Realiga.

Kahe hooajaga Juventuse eest 27 väravat löönud Morata on tõusnud praegu ka Hispaania koondise esiründajaks ja käimasoleval EM-finaalturniiril on tal kirjas 3 väravat.

Real pidi vastavalt lepingule Morata eest Juventusele maksma 30 miljonit eurot. Klubi kodulehel anti teada, et ründaja liitub suvel Zinedine Zidane’i poolt juhendatava tiimi treeningutega, kuid spekulatsioonide kohaselt võib Madridi klubi Morata hoopis vaheltkasuga edasi müüa Inglismaale Manchester Unitedile, Londoni Arsenalile või Londoni Chelseale või hoopis Prantsusmaale PSGsse.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles