Ancelotti Norra superstaarist: ma ei tahtnud teda

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Ødegaard vahetab välja Cristiano Ronaldo
Martin Ødegaard vahetab välja Cristiano Ronaldo Foto: JUAN MEDINA/REUTERS

Müncheni Bayerni peatreener Carlo Ancelotti avaldas oma raamatus, et ei soovinud Madridi Reali peatreenerina sõlmida lepingut toona 16-aastase Norra imelapse Martin Ødegaardiga.

Ødegaard liitus Realiga 2015. aasta jaanuaris ning pole Hispaania suurklubis end esindusmeeskonda mänginud. «Kui Florentino (Perez, Reali president – toim) ostab Norra jalgpalluri, tuleb sul sellega lihtsalt leppida. Aga see ei olnud kõik, sest president nõudis, et ta mängiks kolm mängu esindusmeeskonnas,» rääkis Ancelotti talle esitatud nõudmistest.

Tegelikkuses on Ødegaard Reali esindusmeeskonna eest mänginud vaid ühe kohtumise. «Ta võib olla parim mängija maailmas, kuid mind see ei huvita, kuna mina teda ei tahtnud. Tegemist oli puhtalt turundusliku käiguga,» jätkas Ancelotti.

Kuigi Ødegaard pole Hispaanias end tõestanud, on tal 17-aastaselt ette näidata juba üheksa kohtumist Norra koondise eest. Hispaania meedia teatel soovib Real teda suvel laenule anda. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles