Rene Mandri lõpetas ühepäevasõidu 42. kohaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Mandri
Rene Mandri Foto: Toomas Huik

Prantsuse profimeeskonna Ag2r nimekirja kuuluv Rene Mandri lõpetas teisipäeval Belgias sõidetud 1. kategooria ühepäevasõidu Omloop van de Vlaamse Scheldeboorden - Kruibeke peagrupis ja sai 42. koha.

194,6 kilomeetri pikkuse võidusõidu võitis grupifinishis belglane Wouter Weylandt. Teise koha sai hollandlane Hans Dekkers ja kolmas oli belglane Wouter van Mechelen, kirjutab rattaprofid.com.

Möödunud aastal Eesti parimaks jalgratturiks valitud Mandri tänavune hooaeg on möödunud üle kivide ja kändude. Hooaja algust segasid pisivigastused, maikuus juba paremasse vormi tõusnud rattur kukkus Giro d'Italia kuuendal etapil nii tõsiselt, et võis võistlusrajale naasta alles septembri alguses.

Seejärel on tema võistlemist seganud angiin ning mees loobus ka osalemisest maanteejalgratturite maailmameistrivõistlustel.

Oktoober tuleb Renele tihe: lisaks neljapäeval algavale velotuurile Tour de Franco-Belge, peaks eestlast nägema ka viie Itaalias sõidetava ühepäevasõidu stardis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles