Nadal: ma ei tea, kuidas olümpial mängida

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal.
Rafael Nadal. Foto: SCANPIX

Meeste maailma tennises neljandat kohta hoidev Rafael Nadal kohtus meediaga esimest korda pärast 27. maid, mil ta langes Prantsusmaa lahtistel konkurentsist.

Ta rääkis Rio olümpial mängimisest: «Ma olen Rios kohal ja see on kõige tähtsam, kuigi ma ei tea oma täpset taset. Mu ranne on paremas seisukorras, kuid see on kahetsusväärne lugu, sest enne vigastust olin heas vormis ning kõik sujus.

Hispaanlase jaoks on OM kõige olulisem sündmus spordis. «2008. aastal Pekingis võisteldes nautisin neid kahte nädalat täiel rinnal. Londoni olümpial mitteosalemist kahetsen ma väga.»

Rios osaleb Nadal üksikmängus, meeste paarismängus Marc Lopeziga ja segapaarismängus Garbine Muguruzaga, kes võitis mõned nädalad tagasi Prantsusmaa lahtised. Nadal sõnas Muguruza kohta: «Ma õnnitlesin teda võidu puhul, sest tean ise, kui raske on seal võitjaks tulla. Enne turniiri polnud tal väga hästi läinud, kuid ta suutis ennast tõestada.»

Hetkel toimuval Wimbledoni turniiril Nadal kaasa ei löö.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles