Jagor läheb poolfinaalis riskima

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak-Heinrich Jagor.
Jaak-Heinrich Jagor. Foto: Rauno Volmar, Ekspress Meedia

Amsterdami EMil 400 m tõkkejooksus poolfinaali pääsenud Jaak-Heinrich Jagor tunnistas, et ei pidanud eeljooksus kõike välja panema ja lubas tänases poolfinaalis minna riskima. «See tähendab väga tugevat esimest 200 m ja pikka, umbes 120 m enne finišit algavat lõpuspurti,» selgitas Jagor. 

Oma eeljooksus sai Jagor ajaga 50,54 teise koha. Tema tänavune parim on 50,02 ja isiklik rekord 49,37. Jagor usub, et just rekordilähedast tulemust on täna vaja näidata ka finaali pääsemiseks. «Sellise tulemuse jooksmiseks peab kõik õnnestuma, niisama õhust seda ei võta,» nentis ta. Õnneks jäi eeljooksust jõudu üle. «Tavaliselt pean pärast jooksu olema paarkümmend minutit pikali, kuid seekord polnud seda vaja,» lisas ta.   

Tegelikult pole Jagori edasipääsus midagi üllatavat. Tänavuse hooaja tulemuste ja isiklike rekordite võrdluses peabki ta EMil 24 parema hulka mahtuma. Eesti rekordimees Rasmus Mägi pääses tänavuste tulemuste põhjal otse poolfinaali.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles