Saksamaa peatreener: me olime parem meeskond (9)

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joachim Löw EMi poolfinaalis.
Joachim Löw EMi poolfinaalis. Foto: SCANPIX

Jalgpalli EMil Prantsusmaal kaotas valitsev maailmameister Saksamaa koduseinte toel mänginud prantslastele poolfinaalis 0:2. Kaotajate peatreener Joachim Löw ütles pärast mängu, et sakslased olid parem võistkond, kuid mitmed vigastused jätsid augu nende tegemistesse.

«Me olime parem meeskond. Me nägime palju vaeva, näitasime head kehakeelt, saime palli palju esimesse tsooni ning olime head individuaalses plaanis. Ent õnnetu penalti kõigest minut enne poolaega oli halb õnn. Meil olid omad võimalused, kuid väravani me ei jõudnud. Aastatel 2010 ja 2012 olid vastased meist paremad, kui me välja langesime, kuid täna olime võistkonnana paremad just meie,» rõhutas Löw.

«Paraku oli meil vigastatud mängijaid nagu Khedira, Gomez ning Hummels. Lisaks tegi endale mängus haiget Boateng – selliseid mängijaid on raske asendada. Teise värava puhul ei saanud me palli ära klaaritud ohtlikus olukorras, kuid muidu saime sellega kogu mängu jooksul üsna hästi hakkama. Me domineerisime Prantsusmaa vastu, eriti poolkaitses, kuid väravat ei sündinud,» sõnas sakslaste loots.

Viimaks võttis Löw turniiri kokku. «See oli meie jaoks hea turniir. Me tulime mängima hea energiaga ning mehed olid tahtmist täis; võistkonnavaim püsis samuti heal tasemel. Imetlusväärne oli vaadata mängijaid, kes platsile ei saanud, kuid aitasid sellegipoolest. Kokkuvõtteks, tegime hea finaalturniiri ja kiiresti analüüsides ei oska ma välja tuua meie poolt väga suuri altminekuid,» lisas Löw.   

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles