Kenneth Raisma jõudis Wimbledoni noorteturniiril poolfinaali!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth Raisma.
Kenneth Raisma. Foto: Sander Ilvest

Kenneth Raisma (ITF 26) ja Stefanos Tsitipas mängisid täna Wimbledoni noorteturniiril paarismängus veerandfinaalis ja kindlustasid pingelise mängu võiduga koha poolfinaalis.

Raisma ja Kreekast pärit partner Tsitsipas võitsid ülipingelise 75 minutit kestnud veerandfinaali, kus nende vastasteks olid USA esindajad Ulises Blanch ja Vasil Kirkov. Pärast 3:6 kaotatud avasetti õnnestus neil võita teine sama tulmusega ja otsustav sett 6:4. See võit kindlustas Raismale ja Tsitipasele koha turniiri poolfinaalis, kirjutas Tennis.ee.

Eesti / Kreeka paar omab turniiritabelis teist asetust. Et suurturniirile jõudnud noored ei ole seda asetust saanud juhuslikult, näitab poolfinalistide koosseis: omavahel kohtuvad esimene ja kolmas ning teine ja neljas asetus.

Finaalikoha eest mängivate Raisma ja Tsitsipase vastu tulevad väljakule kanadalane Benjamin Sigouin ja sakslane Louis Wessels. Mäng peetakse homme, kolmandal väljakul, kus Eesti aja järgi kell 13.30 alustavad kutsutud naispaarismängijad ja seejärel jõuab järg noormeeste paarismänguni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles