DMACK loodab Tänaku ja Evansi taas kokku panna (2)

Ats Kuldkepp
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak Poola ralli viimasel võistluspäeval.
Ott Tänak Poola ralli viimasel võistluspäeval. Foto: SCANPIX

Ott Tänaku tööandja DMACKi rallimeeskond on viimase aja edust indu saanud ja tuleval hooajal kavatseb rehvifirmast alguse saanud tiim oma tegevust laiendada.
 

Ideaalis saaks DMACKist M-Spordi meeskonna rehvitarnija, seni on M-Sport kasutanud Michelini toodangut. Teise võimalusena paneks DMACK tuleval aastal välja kaks sõitjat: lisaks Tänakule võetaks kampa Walesi piloot Elfyn Evans, kes sõitis eelmisel aastal Tänakuga koos ka M-Spordis.

«Jahime kokkulepet M-Spordiga. Tahaksime, et meie rehvid oleks tehasemeeskonnal (M-Sporti ei saa päris tehasemeeskonnaks nimetada - toim), aga kui see ei juhtu, siis paneme välja vähemalt ühe, aga loodetavasti kaks masinat. Tänak ja Evans oleks väga tugev tiim. Teame, et nad võivad pidada läbirääkimisi ka teiste meeskondadega ja kui jääme neist ilma, siis on ka teisi võimalusi. Aga neid pole palju,» rääkis DMACKi tiimiboss Dick Cormack Autospordile.

«Meil on vaja sõitjat, kes suudaks kohe kiirust näidata. Arvan, et Tänakust kiiremaid sõitjaid eriti pole. Tõsi, ta ei suuda alati rallit lõpetada, aga ta on väga-väga kiire. See on ka põhjus, miks tahame kahte autot välja panna. Siis me ei oleks nii sõltuvad ühe masina lõpetamisest,» lisas ta.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles