Augsburgi peatreener: meil on Klavani võimalik asendaja juba silmapiiril

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dirk Schuster
Dirk Schuster Foto: SCANPIX

Augsburger Allgemiene kirjutab, et pühapäev oli kohaliku jalgpalliklubi staadionil töökas. FC Augsburgi jalgpallurid tegid trenni, samal ajal rabasid kontoris tööd teha mänedžer Stefan Reuter ja peaskaut Stefan Schwarz. Ajalehe andmetel otsitakse juba asendust keskkaitsjale Ragnar Klavanile, kes Inglismaa meedia andmetel järgmise 48 tunni jooksul Liverpooliga võib liituda.

Klavan ise eilset treeningut seljaprobleemi tõttu kaasa ei teinud. Peatreener Dirk Schuster on varemgi kinnitanud, et võitleb Klavani eest viimase hetkeni ning tahab eestlast algaval hooajal oma meeskonnas näha. Liverpooli pakutud viis miljonit eurot on aga korralik summa ning klubi on teadlik Klavani soovist end Inglismaa kõrgliigas proovile panna.

Schuster vihjas, et tegelikult on nad Klavanile võimaliku mantlipärija välja valinud: «Kui eelarvesse planeeritud keskkaitsja klubist lahkub, siis pole see kindlasti hea, kuid meil on asendaja siiski juba silmapiiril. Seni, kuni midagi kindlat ei ole, ei taha ma rohkem kommenteerida. Me vajame klassiga mängijat, sellist, kes meid kiiresti edasi suudab aidata,» ütles 48-aastane Schuster.

Väidetavalt kujuneks Klavani võimalikuks üleminekuhinnaks viis miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles