Klavan Postimehele: selgus, et Liverpool oli mind juba üle kahe aasta jälginud

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan
Ragnar Klavan Foto: twitter

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan allkirjastas täna lepingu Liverpooliga ning tunnistas seejärel Postimehele, et lepingu pikkuseks on tegelikult 3+1 aastat. «See näitab, et klubil on minusse usaldus olemas,» tunnistas Klavan.

Eesti koondise kapten tunnistas, et huvilisi oli teisigi, kuid Liverpooli huvist kuuldes oli tema ainsaks sihiks jõuda kokkuleppele just selle legendaarse Inglismaa klubiga. «Oli teisigi võimalusi. Kui kuulsin, et mul on võimalus esindada sellist meeskonda nagu Liverpool, siis jäid kõik teised sellele alla,» tunnistas keskkaitsja.

Siiski nõustus Klavan, et sellisesse klubisse jõudmisel on vaja mitmete positiivsete asjade kokkulangemist, kuid samas on selle nimel ka kõvasti tööd tehtud.

«Lõpuks taandub kõik ju sellele, et miski ei tule üleöö ja kõige jaoks on vaja vaeva näha. Samas on ka palju teisi faktoreid ning Viljandi poisina Liverpooli jõuda on ikka meeldiv,» tunnistas ta.

Eesti koondislase sõnul sai ta ka teada, et ta on Liverpooli radaril olnud juba kaks aastat. «Nende peaskaudiga rääkides selgus, et nad olid mind juba üle kahe aasta jälginud,» tunnistas keskkaitsja. «Nüüd tundis ka Liverpooli peatreener Jürgen Klopp mind Bundesliga ajast ja nii asjad kokku langesidki.»

Pikemat intervjuud Klavaniga loe homsest Postimehest!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles