Tennisistid Raisma ja Siimar on noorte EMil kindlustanud medali

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth Raisma.
Kenneth Raisma. Foto: SCANPIX

Sellel nädalal peetakse Tennis Europe ja ITF-sarjas Euroopa meistrivõistlused noortele tennisistidele erinevates vanuseklassides. Kõige edukama eestlasena on Kenneth Raisma (ITF 17) jõudnud üksikmängus veerandfinaali ja koos Mattias Siimariga (ITF 101) kindlustanud paarismängus medali.

Noorte Euroopa meistrivõistlustel saavad iga riigi rahvuskoondises osaleda erinevates vanuseklassides 2 neiut ja 2 noormeest. Võistlustabelites on 128 kohta üksikmängus ja 64 paarismängus, kirjutab tennis.ee.

ITF-sarjas Šveitsis peetaval U18 vanuseklassi paarismängus võitsid Eesti noormehed veerandfinaalis ülitasavägise mängu kolmanda asetusega hispaanlaste Davidovich Fokina ja Guell Bartrina vastu. Raisma ja Siimari võit läks kirja numbritega 7:6(1), 7:5.

Selle võiduga kindlustasid eestlased endale ka koha poodiumil. Finaali jõudmiseks tuleks neil nüüd jagu saada kuuenda asetusega venelastest Arem Dubrivnõist ja Pavel Kotovist. Venelased võitsid 1:6, 6:4, 10:5 tulemusega veerandfinaalis esimesena asetatud sakslased Marvin Moelleri ja Louis Wesselsi.

Raisma jätkab ka üksikmängus, kus veerandfinaalis kohtub kreeklase Stefanos Tsitispasega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles