Ametlik: Roy Hodgsonile leiti asendaja

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sam Allardyce.
Sam Allardyce. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondise uueks peatreeneriks määrati viimati Sunderlandi juhendanud Sam Allardyce, kellega sõlmiti kaheaastane leping.

61-aastane Allardyce täidab nüüd Roy Hodgsonist jäänud tühimikku, kes lahkus mäletatavasti Inglismaa peatreeneri kohalt pärast seda, kui nad Euroopa meistrivõistluste kaheksandikfinaalis Islandile 1:2 alla jäid.

Vastne tüür, kelle esimene mäng (sõprusmäng – toim) leiab aset 1. septembril Wembley staadionil veel teadmata vastase vastu, on talle antud võimaluse eest tänulik. «Pole saladus, et saan nüüd olla seal, kus olen tahtnud alati olla. Minu jaoks on see parim töö Inglismaa jalgpallis,» sõnas Allardyce. «Ma annan endast kõik, et aidata Inglismaal ja tema fännidel saavutada edu, mida nad väärivad. Kogu riik peaks olema meie koondise üle uhke,» lisas ta.

Allardyce’i esimene oluline kohtumine toimub 4. septembril Slovakkia vastu, kui inglased alustavad 2018. aasta maailmameistrivõistluste kvalifikatsiooniturniiri. Mees lahkus Sunderlandi eesotsast pärast üheksat kuud, aidates klubil hoida kohta Inglismaa kõrgliigas ka järgmiseks hooajaks.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles