Roger Federer peab hooaja lõpetama ja Rio olümpia vahele jätma

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer
Roger Federer Foto: La Presse Sport / Scanpix

Tennisetäht Roger Federer teatas oma Facebooki lehel, et käesolev hooaeg on tema jaoks põlvevigastuse tõttu läbi. Muuhulgas peab ta vahele jätma ka Rio olümpiamängud.

«Pärast arstide ja oma tiimiga konsulteerimist pidasin vajalikuks langetada väga raske otsuse, et tänavusel hooajal ma enam ei võistle. Leidsime, et vajan sel aastal toimunud põlvelõikuse tõttu suuremahulist taastusravi. Arstid ütlesid, et kui tahan järgnevatel aastatel ATP turniiridel vigastustevabalt mängida, siis pean andma põlvele ja kogu kehale piisavalt aega taastumiseks,» kirjutas 17 korral Suure slämmi tenniseturniiri võitnud Federer.

«Teisest küljest, mul on karjääri jooksul vigastustega väga vähe probleeme olenud. Kavatsen suunata kogu energia 2017. aastasse, mil tahan tagasi tulla tugevana, tervena ja piisavalt heas vormis, et mängida ründavat tennist,» lisas Šveitsi spordiikoon.

34-aastane Federer krooniti 2008. aastal koos Stanislas Wawrinkaga paarismängus olümpiavõitjaks, neli aastat hiljem teenis Federer üksikmängus hõbeda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles