USA hoidis Venetsueela 45 punkti peal, Serbia näitas prantslaste vastu võimu

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA korvpallikoondislased DeMarcus Cousins (vasakult) DeAndre Jordan ja Kevin Durant.
USA korvpallikoondislased DeMarcus Cousins (vasakult) DeAndre Jordan ja Kevin Durant. Foto: Paul Beaty/AP

Mitmed Rio olümpiaks valmistuvad korvpallikoondised pidasid ööl vastu tänast kontrollmänge. Suurfavoriit USA alistas Venetsueela 80:45, Serbia oli üllatavalt kindlalt 105:88 üle Prantsusmaast.

USA tabas 25 kaugviskest vaid neli, aga Venetsueela ei saanud ameeriklastele kordagi ohtlikuks. Poolaja võitis USA 36:18 ja kolmanda veerandaja eel oldi ees 56:31. USA resultatiivseimad olid Chicagos peetud matšis Klay Thompson ja Kyrie Irving 13 punktiga, Venetsueelale tõi John Cox 14 silma. USA peab viimase kontrollmängu ööl vastu teisipäeva, kui Houstonis võõrustatakse Nigeeriat.

Teistes kohtumistes alistas Serbia Prantsusmaa 105:88, Argentiina oli üle Horvaatiast 97:78 ja Brasiilia võitis kindlalt Austraaliat 96:67.

Serbia - Prantsusmaa mängus hiilgas Serbia viskekahur Bogdan Bogdanovic 27 punktiga, Miroslav Raduljica lisas 18 silma. Ilma Tony Parkerita mänginud Prantsusmaale tõi Rudy Gobert 16 punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles