Siim-Sander Vene jääb koondisest eemale

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene (nr 11) tõmbab suvel taas koondisesärgi selga.
Siim-Sander Vene (nr 11) tõmbab suvel taas koondisesärgi selga. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Kolmeks nädalaks USAsse Las Vegasesse treeninglaagrisse siirdunud Siim-Sander Vene loobuski Eesti koondisega liitumast. Algse plaani järgi pidi Vene 15. augustil USAst tagasi tulema ja heal juhul koondisega Küprose turniiriks ühinema, kuid seda ei juhtu.

Vene võttis koondise juhtidega ühendust ja andis teada, et temaga koondise varasügiseses EM-tsüklis arvestada ei tuleks. Teise loobumise põhjusena andis Vene teada, et on sõlmimas klubilepingut, vahendab Basket.ee.

Suve hakul lõppes Siim-Sander Venel pikaaegne leping Kaunase Žalgirisega ning Eesti koondise ühest lidrist sai vaba mees. Koondise ettevalmistuses juuli algul ei löönud ta kaasa neelupõletiku tõttu. Mõni nädal hiljem läks ta Las Vegasesse laagrisse.

Tänase koondise avatud trenni lõpus lausus Tiit Sokk ajakirjanikele: «Vaevalt et me Venet näeme. Ta kirjutab kuuldavasti Venemaal oma lepingule alla ja seejärel tahab klubi teda seal näha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles