Eesti meistriliiga parimateks tunnistati Briaunys ja Kruglov

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Infonet - Levadia 3:2. Dmitri Kruglov.
Infonet - Levadia 3:2. Dmitri Kruglov. Foto: Erik Prozes

Eesti jalgpalli meistriliiga juuni- ja juulikuu parimaks treeneriks tunnistati JK Sillamäe Kalevi juhendaja Algimantas Briaunys ja parimaks mängija Tallinna FC Infoneti vasakäär Dmitri Kruglov.

Juunis ja juulis parandas Sillamäe Kalev leedulasest peatreener Briaunyse juhtimisel oma positsiooni, teenides viis võitu, ühe viigi ja vaid ühe kaotuse. Ida-Virumaa meeskond lõi 18 väravat, endale lasti lüüa vaid viis.

Kuu parim mängija Kruglov viis FC Infoneti võidule kõigis neljas mängus, seejuures tunnistati koondise vasakäär kahel korral oma meeskonna parimaks. Kruglov sai kirja ühe värava ja neli resultatiivset söötu.

Juuni- ja juulikuu parimad teenivad mälestuseks klaasikunstnik Toomas Mäelt loodud teosed ning Postimehe ja A. Le Coqi poolt välja pandud auhinnad.

Meistriliiga mängud jätkuvad täna, 5. augustil kell 19, mil Tartus Tamme staadionil on vastamisi kohalik Tammeka ja FC Infonet ning Pärnu Rannastaadionil sealne linnameeskond ja Rakvere JK Tarvas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles