Citroëni rallitiimi juht: kõik tipud huvituvad meiega liitumisest

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Craig Breen Soome MM-rallil
Craig Breen Soome MM-rallil Foto: SCANPIX

Citroëni rallimeeskonnal on käimas vaheaasta ning autoralli MM-sarjas osaletakse vaid loetud etappidel. Kõik panused on pandud järgmisele hooajale, kui rajale tuuakse tuttuus WRC mudel, millega loodetakse kohe ka MM-tiitli eest võidelda.

Meeskonna üks põhisõitja on kindlasti Kris Meeke, kuid kaks ülejäänud piloodikohta on hetkel täitmata. Tiimi juht Yves Matton on enesekindel, et tal õnnestub värvata tõelised tipptegijad. «Praegu saan vaid öelda, et kõik tipptasemel kaasa tegevad rallimehed on huvitatud järgmisel hooajal Citroëniga liitumisest,» ütles Matton motorsport.com-ile. «Me olime kohal Soome rallil, kus algavad alati läbirääkimised järgmiseks hooajaks. Kohtusime paljude mänedžeride ja pilootidega.»

Võimalikeks liitujateks peetakse praegu Thierry Neuville’i, Stephane Lefebvret ja Craig Breeni. Matton lisas, et 2017. aastat alustatakse kahe autoga, kuid mõnel rallil plaanitakse rajale tuua kolm pilooti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles