Treeningul kukkunud rattur pääses Rios ehmatusega

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Melissa Hoskins (vasakul) pärast treeningul kukkumist.
Melissa Hoskins (vasakul) pärast treeningul kukkumist. Foto: SCANPIX

Austraalia olümpiakoondise trekisõitja Melissa Hoskins lõpetas esmaspäeval toimunud treeningu haiglas hirmuäratava kukkumise tõttu. Ent sellest hoolimata loodab ta selle nädala lõpus aidata jälitussõidus oma naiskonnal edasi pääseda.

Kogu naiskond (Melissa Hoskins, Ashlee Ankudinoff, Georgia Baker, Amy Cure ja Annette Edmondson) oli treeningul sõitmas kiirusel 60 km/h. Ent järsku läksid sportlaste rattad kokku, misjärel pääses kukkumisest vaid Edmondson. Teised kukkusid suure hoo pealt vastu puust põrandakatet.

Hoskins viidi igaks juhuks Rio de Janeiro haiglasse läbivaatusele, kus tal luumurde ei täheldatud ning nii lasti naine mõned tunnid hiljem kodusele ravile. «Ma mäletan kõike. Mul polnud kuhugi keerata (kukkumise ajal – toim), mistõttu maandusin julmalt vastu põrandat. Pealtvaatajatele võis see olla üsna dramaatiline vaatepilt,» rääkis Hoskins.

Umbes 50 miljonit eurot maksnud spetsiaalne trekisõitude velodroom on saanud negatiivset vastukaja juba mitmetelt ratturitelt, kes kaebavad puust põrandakatte üle.

Trekisõidu võistkondlikud jälitussõidud algavad sel neljapäeval eelsõitudega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles