Galerii: Parkeri korv tõi hullu lõpuga mängus Prantsusmaale võidu Serbia üle

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rio olümpiamängude korvpalliturniiril võitis Prantsusmaa A-grupi põnevusmängus 76:75 Serbiat. Võidukorvi viskas 31 sekundit enne kohtumise lõppu Tony Parker.

Parkeri korvi järel jäi serblastele veel rünnak, kuid Bogdan Bogdanovic kaotas kaheksa sekundit enne lõppu palli. Prantslaste poolel üritas vaheltlõike teinud Nando de Colo kohe lõppskoori vormistada ja riputas palli korvi kohale Nicolas Batumile, kuid Batum viskas mööda. Allesjäänud nelja sekundiga jõudis Serbia mängida Bogdanovici kaugviskele, kuid kaheksalt meetrilt teele saadetud kolmene keeras rõngast välja.

Avaveerandaja oli Prantsusmaa võitnud 26:17, kuid kolmandaks veerandajaks suutsid serblased vahe tagasi teha ja viimase veerandaja alguses kuni seitsme punktiga juhtimagi minna. Viimase ligi kolme minutiga ei suutnud aga serblaste poolel peale Miroslav Raduljica keegi mängust enam punkte tuua.

Prantsusmaale tõi de Colo 22 punkti, Joffrey Lauvergne lisas 12 punkti ning Batum ja Boris Diaw kogusid kumbki 11 punkti. Serblaste resultatiivseim oli 16 punktiga Raduljica. Serblastel on nüüd kolmest mängust üks võit ja kaks kaotust, Prantsusmaal aga kaks võitu ja üks kaotus. Järgmises voorus kohtub Serbia USAga, Prantsusmaa läheb vastamisi Venetsueelaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles