Kanteri meelehärmiks paigutati ta eelvõistluse esimesse gruppi (1)

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanter ja Grit Šadeiko Rio olümpiakülas.
Gerd Kanter ja Grit Šadeiko Rio olümpiakülas. Foto: Tairo Lutter

Rio olümpiamängude kodulehel avaldati reedeste meeste kettaheite kvalifikatsioonigruppide koosseisud. Pekingi olümpiavõitja Gerd Kanter paigutati esimesse gruppi, mis alustab kohaliku aja järgi kell 9.30 (Eesti aja järgi kell 15.30).

«Statistika põhjal olen enamikul kordadel kuulunud esimesse gruppi. See aga tähendab väga varajast tõusmist, ärgata tuleb kell 6 või veelgi varem. Sportlaskülast kulub staadionile sõitmiseks ligi 50 minutit,» selgitas Kanter eile Postimehele.

Tugevatest heitjatest alustavad esimeses grupis võistlust veel näiteks jamaikalane Fedrick Dacres ja poolakas Pjotr Malachowski. Varajase ärkamisega peavad arvestama kokku 17 meest.

Martin Kupper kuulub teise kvalifikatsioonigruppi, mis alustab kell 10.55 (Eesti aja järgi kell 16.55). Seal heidavad ka vennad Robert ja Christoph Harting, Zoltan Kövago ja Philip Milanov.

Kettaheite kvalifikatsiooninorm on 65.50.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles