Viigipuu tõusis jälitussõiduga viis kohta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel Viigipuu Nove Mesto radadel.
Kristel Viigipuu Nove Mesto radadel. Foto: Andreas Nigol

Tšehhis Nove Mestos jätkuvatel laskesuusatamise noorte ja juunioride maailmameistrivõistlustel oli tänases naisjuunioride 10 km jälitussõidus Eesti koondise parim Kristel Viigipuu, kes sai 17. koha.

Vastavalt eilsele sprindile 22. kohalt rajale pääsenud Viigipuu tegi täna nelja tiiru peale kolm möödalasku ja kaotas võitjale 4.02,9 ning sai 17. koha.

Teise järjestikuse kuldmedali võitis esikohalt startinud itaallanna Dorothea Wierer, kes käis neljal trahviringil ja edestas 55,7 sekundiga viis möödalasku teinud venelanna Aleksandra Alikinat. Kolmanda koha sai 14. positsioonilt startinud sakslanna Laura Dahlmeier, kes läbis kõik neli lasketiiru eksimusteta, kuid kaotas võitjale 1.09,3.

Viis möödalasku teinud Karina Haldma tõusis kaks kohta ja sai 47. koha, kaotades võitjale 8.16,5.

Ulla-Maarit Helinurm pidi käima kuuel trahviringil ja kaotas võitjale 9.36,1, tõustes sprindiga võrreldes koha võrra kõrgemale 53. positsioonile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles