Rasmus Mägi sai poolfinaaliks kõvad vastased (1)

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Mägi olümpiamängudel.
Rasmus Mägi olümpiamängudel. Foto: Hendrik Osula/Ekspress Meedia

Täna öösel on Rio olümpiamängudel kavas meeste 400 meetri tõkkejooksu poolfinaalid, kus teeb kaasa ka Rasmus Mägi. Eestlane on IAAFi lehel paigutatud poolfinaali, kus on temaga koos jooksmas ka eeljooksude kiireimad mehed.

Mägi jooksis eilses eeljooksus välja aja 48,55, mis andis kõikide eeljooksude peale neljanda koha. Täna öösel toimuvas poolfinaalis on eestlasega samasse poolfinaali paigutatud aga nii parima aja kirja saanud Jamaica mees Annsert Whyte (48,37) kui ka Mägist ettepoole jäänud ameeriklane Javier Culson, kes jäi ajaga 48,53 napilt meie mehe ette kolmanda tulemusega.

Lisaks jooksevad Mägiga samas poolfinaalis: Roheneemesaarte mees Jordin Andrade (eeljooksus aeg 49,36, selle hooaja parim tulemus 49,26), soomlane Oskari Mörö (eeljooksudes hooaja tippmark 49,04), Lõuna-Aafrika Vabariigi esindaja L. J. van Zyl (eeljooksus 49,12, hooaja parim 48,67), türklane Yasmani Copello (eeljooksus 49,52, hooaja parim tulemus 48,42) ning Brasiilia mees Mahau Suguimati (eeljooksus 49,77, hooaja parim 48,96).

Poolfinaalid algavad täna öösel Eesti aja järgi kell 3.35. Mägi jookseb teises poolfinaalis, millele antakse start kell 3.42. Finaali pääsevad iga kolme poolfinaali kaks parimat ning lisaks aegade põhjal kolme jooksu kaks kiiremat meest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles