Briti telereporter on Rios tõsise haigusega raskes seisus haiglas (1)

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlie Webster (paremal).
Charlie Webster (paremal). Foto: SCANPIX

Briti spordireporter Charlie Webster pole saanud Rio OMile sugugi korralikult kaasa elada, sest on juba olümpia esimestest päevadest alates olnud malaariaga haiglas.

Webster osales väikese meeskonna liikmena heategevuslikul 3000 miili pikkusel rattasõidul, mis algas Londonist ja lõppes Rio de Janeiros. 33-aastane spordireporter sai ära vaadata olümpia avatseremoonia, aga selle järel viidi ta kehva enesetunde tõttu haiglasse. Esmalt arvasid arstid, et naisel on lihtsalt suure pingutuse tõttu veepuudus, kuid hiljem selgus, et Webster on nakatunud malaaria haruldasse tüvesse.

Erinevate väljaannete väitel oli Websteri olukord vahepeal kogunii nii halb, et ta oli koomas, kuid neljapäeva hommikul postitas naine oma Twitteri kontole värske teadaande, kus tänab kõiki heade soovide eest, andes mõista, et ta on tervenemas. Siiski pole veel teada, kui kaua raskes viiruses oleva telereporteri paranemine aega võib võtta.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles