Aarna sahistas taas, Raadik pääses tšempionite ringi

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Signy Aarna mänguhoos.
Signy Aarna mänguhoos. Foto: Margus Ansu

Eesti vabariigi taasiseseisvumisepäev oli õnnelik Soomes pallivate Eesti naiste jaoks: Signy Aarna lõi põhihooaja viimases mängus värava, Pille Raadik aitas oma koduklubi Aland Unitedi meistritiitli peale mängivasse seltskonda.

Aarna koduklubi Kuopio Pallokissat kohtus võõrsil Oulus kohaliku ONS-iga ja alistas nad ülikindlalt 4:0. Tavapärane põhikoosseisumängija Aarna alustas täna vahetuspingilt ja sekkus mängu 46. minutil. Ühest kolmveerandtunnist talle värava löömiseks aga piisas, vormistades 83. minutil oma liigahooaja üheksanda tabamusega lõppseisu, kirjutas Soccernet.ee.

Aland võõrustas eesotsas oma kapteni Pille Raadikuga TiPS-i ja alistas nad 3:0. Raadik tegi kaasa kõik 90 minutit.

Alandi võit ja samaaegne HJK võit Tampere Ilvese üle andis Raadiku klubile põhjust rõõmustamiseks, sest seeläbi tõusti Soome naiste kõrgliiga põhihooaja lõpuks 27 punktiga kuuendale kohale. Kuues koht tähendab, et tabeli poolitamisega jääb Aland kõrgemasse seltskonda, kes järeljäänud viie vooru jooksul omavahel meistri selgitab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles